Sute de kilograme de peste, descoperite de politistii prahoveni

11 Oct 2024 13:30
Sute de kilograme de peste, descoperite de politistii prahoveni
Polițiștii Secției nr. 6 de Poliție Ciorani au reținut ieri, 10 octombrie a.c., 6 bărbați cercetați pentru furt calificat și deținerea, utilizarea și/sau comercializarea uneltelor de plasă de tip monofilament, cu excepția setcilor folosite pentru pescuitul calcanului cu mărimea ochiului de minimum 400 de mm.
În fapt, în noaptea de 17 spre 18 septembrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din balta Bălana, din comuna Fulga, mai mult pește.
Activitățile investigative au continuat, iar la data de 9 octombrie a.c., cinci bărbați au fost surprinși în timp ce ar fi sustras, fără drept, pește din două bălți, din comuna Fulga.
Ulterior sustragerii peștelui, în jurul orei 05.30, autoturismele cu care persoanele în cauză se deplasau au fost oprite, pentru control, pe DJ 100 B, în comuna Fulga, în acestea aflându-se aproximativ 900 de kilograme de pește, sustras din cele două bălți.
Astfel, a fost dispusă măsura indisponibilizării, în vederea continuării cercetărilor, a două autoturisme de teren, o barcă pneumatică și plase de pescuit de tip monofilament.
Totodată, au fost recuperate 938 de kilograme de pește, diferite specii, care au fost indisponibilizate.
În baza probatoriului administrat, față de 6 bărbați, cu vârste între 39 și 53 de ani, din Prahova, Ilfov și Dâmbovița, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca, astăzi, să fie prezentați unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677