TÂRG DE CRĂCIUN LA LICEUL „SIMION STOLNICU”

21 Nov 2023 17:33
În data de 18 Decembrie 2023, Liceul „Simion Stolnicu” din Comarnic organizează, în parteneriat cu Asociația Narada și Primăria orașului Comarnic, Târgul de Crăciun „DĂRUIND, VEI DOBÂNDI! ÎMPREUNĂ PENTRU ȘCOALA NOASTRĂ”, pentru a-și autofinanța reparațiile la locurile de joacă din curtea grădinițelor arondate instituției de învățământ.
60 de școli din țară participă la acest proiect, care are ca scop mobilizarea școlilor și comunităților din jurul acestora și le susține inclusiv cu sprijinul partenerilor din mediul privat pentru a-și rezolva singure urgențele.
Sumă strânsă în urma târgului va fi dublată de partenerii Narada pentru a ajuta instituțiile să ducă la bun sfârșit îmbunătățirea condițiilor de învățare pentru elevi.
Pe 18 Decembrie, în cadrul târgurilor organizate în fiecare școală, unitățile de învățământ mobilizează comunitățile pentru a participa și a cumpăra produsele puse în vânzare. Banii adunați vor fi și de această data supuși unui mecanism de dublare, susținut de partenerii Narada, și vor fi folosiți pentru finanțarea unor alerte.
La grădinițele Liceului „Simion Stolnicu” din orașul Comarnic există necesitatea punerii în valoare a spațiului și reamenajării locurilor de joacă pentru copii. Prin urmare, obiectivul acestui târg este finanțarea lucrărilor de reparații și modernizare a locurilor de joacă de la grădinițele arondate Liceului „Simion Stolnicu”.
Spațiul de joacă al grădiniței reprezintă un spațiu dinamic de relaxare și de joacă, unde copiii pot desfășura activități de învățare în aer liber. Joaca este un lucru natural pentru copii, care le dezvoltă imaginația și îi învață să interacționeze atât între ei cât și cu mediul înconjurător. O amenajare adecvată a spațiilor de joacă le oferă copiilor oportunități excelente pentru o bună creștere și dezvoltare.
Spațiile de joacă aferente grădinițelor Liceului „Simion Stolnicu”, Orașul Comarnic au fost amenajate în urmă cu 10-12 ani de către Primăria Comarnic. De-a lungul timpului, acestea s-au deteriorat și nu mai sunt conforme cu cerințele actuale.
Elevii din Comarnic vă așteaptă la târg! S-au pregătit deja cu produse hand-made, ornamente de Crăciun, dulciuri, cărți și multe alte suprize, amplasate la standurile Târgului de Crăciun - Luni, 18 Decembrie 2023, între orele 10.00-14.00, în careul Localului I.
Vă așteptăm la acest eveniment caritabil, să dovedim că sprijinul comunității noastre este prețios și foarte util pentru dezvoltarea învățământului din Comarnic!
Cum vă puteți implica:
- Intrati pe https://hartaedu.ro/targ/
- puteți dona obiecte, produse, servicii ce ar ajuta la organizarea târgului
- puteți face o donație pentru nevoia școlii noastre, accesând link-ul:
https://hartaedu.ro/.../reamenajarea-spatiilor-de-joaca.../#

un articol de Alina Bunghez

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9726 0.0001
USD Dolarul SUA 4.5313 -0.0106
GBP Lira sterlina 5.7463 0.0087
CHF Francul elvetian 5.1634 0.0100
XAU Gramul de aur 296.8710 2.7686