Temele abordate ieri in cadrul Biroul Politic Judetean al PSD Prahova

26 Jul 2022 08:47
Temele abordate ieri in cadrul Biroul Politic Judetean al PSD Prahova
Ieri, 25 iulie 2022, la sediul PSD Prahova, a fost convocat Biroul Politic Judetean, fiind abordate si transate urmatoarele subiecte de interes public:

1. Primul si cel mai important proiect de pe ordinea de zi a convocarii se refera la construirea noului Spital Municipal de Urgenta Ploiesti, proiect de importanta majora pentru municipiul Ploiesti si ploiesteni. In cadrul sedintei, a fost exprimata sustinerea, in unanimitate, a social-democratilor fata de proiectul initiat de primarul Andrei Volosevici, intrucat oportunitatea realizarii acestui spital, dar si conditiile derularii proiectului nu pot fi puse la indoiala, Banca Mondiala fiind, in calitate de partener, o entitate de prestigiu si un garant al indeplinirii cu succes a celui mai mare proiect din domeniul Sanatatii initiat in ultimii 30 de ani, pentru Ploiesti.
2. In acelasi context, BPJ a solicitat demisia din partid a lui Sorin George Botez, fiindu-i cerut sa se prezinte in urmatoarea sedinta a Biroului Politic Judetean pentru a oferi explicatii cu privire la iesirile sale publice din ultima perioada si pozitionarile sale politice in dezacord cu restul organizatiei.

3. O alta tema abordata in cadrul intrunirii de astazi a fost cea a revitalizarii filialei PSD Ploiesti, fiind decisa, cu larga majoritate de voturi, numirea doamnei senator Laura Moagher in fruntea organizatiei locale, luandu-se in calcul intreaga sa activitate in cadrul partidului.

4. Suplimentar, a fost abordata si problema furnizarii agentului termic comunitar, un subiect de maxima importanta pentru ploiesteni, fata de care PSD Prahova si-a manifestat, fara echivoc, sustinerea in vederea atingerii unui rezultat favorabil, pentru ca locuitorii municipiului Ploiesti sa nu aiba de suferit in sezonul rece care va urma. Cu aceasta ocazie, a fost reiterata importanta aspectului legal in tot ce inseamna actiuni intreprinse de autoritatile publice locale si gasirea unor solutii viabile, astfel incat colaborarea tuturor partilor implicate sa fie una productiva, pe termen lung si in acord cu legislatia in vigoare.


Biroul de presă
PSD PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Primarul este un om extraordinar! Felicitari!
Cum pot obtine un cate un formular pentru cererea pentru extras de carte funciara la zi ,pentru informare si Etras de plan cadastral . Solicit aceste doua extrase pentru a depune la primarie cerere pt.Obtinerea unui certificat de urbanism
Ok, succes pe mai departe.
Felicitări, Raul Petrescu! Omul potrivit la locul potrivit! Avem nevoie de oameni ca tine, bine pregătiți și întreprinzători, în toate domeniile! Succes!
Pe site ANPC nu se poate depune reclamatii,am incercat 3 zile la rând,ar trebui desființat
Curs valutar
EUR Euro 4.8909 0.0000
USD Dolarul SUA 4.7450 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7696 0.0000
CHF Francul elvetian 5.0380 0.0000
XAU Gramul de aur 272.6466 0.0000