Theo Rose a confirmat ca este insarcinata! Ce a spus prahoveanca!

16 Nov 2022 14:57
Theo Rose a confirmat ca este insarcinata! Ce a spus prahoveanca!
De cateva zile, in presa circula un zvon cum ca artista Theo Rose ar fi insarcinata. Intr-o postare pe contul sau oficial de instagram, Theo Rose a spus:


„Vă pup de la filmări. E adevărat! O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați “nepoate” sau “nepoată”, depinde. Să fim sănătoși cu toții!”

Theo Rose, pe numele din buletin Teodora Diaconu este din comuna prahoveana Izvoarele. Cantareata poate fi vazuta in aceasta perioada in juriul emisiunii “Vocea Romaniei” si in serialul “Clanul”. Tanara de 24 de ani se afla intr-o relatie cu actorul-regizor Anghel Damian din vara acestui an.

Sursa foto: captura instagram

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677