Tineretul Național Liberal din Prahova și-a ales noua conducere! Razvan Constantin este noul președinte TNL PH - VIDEO

22 Mar 2022 21:57
Conferința Județeană a Tineretului Național Liberal din Prahova a avut loc astăzi la Sala Marea Unire din cadrul Palatului Culturii, Ploiești. În cadrul acestea a fost aleasă noua conducere a TNL Prahova. Tinerii din cadrul formațiunii politice au participat într-un număr mare la eveniment. Au fost prezenți 188 din cei 213 votanți înscriși, sala dovedindu-se neîncăpătoare. La conferință a participat și actuala conducerea națională TNL.
Noul președinte TNL Prahova este avocatul Răzvan Constantin:

"Mulțumesc pentru votul acordat. Am alături de mine o echipă frumoasă și serioasă și sunt sigur că împreună, cu suportul lor, vom depăși așteptările. Urmăriți-ne și o să vedeți”, a declarat Razvan Constantin.

Noua conducere TNL Prahova:
Președinte - Răzvan Constantin
Prim- Vicepreședinți - Piciorea Cristian, Niculcea Valentin
Președinte Comisia Județeană de Regulament - Manea Costin
Vicepreședinți - Alexandrescu Alin, Fodor Ștefania, Frusina Vlad, Ioniță Ioana, Morteci Bogdan, Radu Mihai, Radu Marius, Scafa Alexandru
Membri - Aldea Patricia, Alexe Iulia, Baciu Cosmin, Ciobanu Gheorghe, David Andreea, David Cosmin, Diaconu Răzvan Dumitru, Geantă Delia, Manole Andrei Cristian, Marin Alina, Marin Eliza, Nicolae Elena, Oprica Andrei, Petrache Ionuț, Petre Adrian

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677