Toate subunitățile ISU Prahova își vor deschide porțile pentru vizitatori

09 Oct 2024 16:13
Toate subunitățile ISU Prahova  își vor deschide porțile pentru vizitatori
În fiecare an, pe data de 13 octombrie, este marcată Ziua Internațională pentru Reducerea Riscului de Dezastre.
Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al județului Prahova va desfășura o serie de activități de educare preventivă pentru elevi și tineri de toate vârstele.
Pompierii vor fi prezenți în mai multe școli prahovene, unde vor ține lecții deschise despre comportamentul care trebuie adoptat în cazul producerii unor situații de urgență. De asemenea, tot la sediul instituțiilor de învățământ vizate, vor avea loc exerciții de evacuare, dar și cursuri de prim-ajutor.
” În plus, în acest weekend toate subunitățile noastre din județ își vor deschide porțile pentru cei care doresc să ne viziteze și să vadă tehnica de intervenție a pompierilor. Vă așteptăm în zilele de 12 și 13 octombrie, în intervalul 10:00-14:00”, a transmis ISU Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677