Tort Jack Daniel’s, conceput pentru bărbați de Cofetăria Andrei din Ploiești

12 Oct 2022 10:15
Tort Jack Daniel’s, conceput pentru bărbați de Cofetăria Andrei din Ploiești
Cofetăria Andrei din Ploiești vine cu un tort inedit, de data aceasta, pentru bărbați. Cofetarii au gândit un desert care cu siguranță o să fie pe gustul lor:

“Pentru că uneori poate fi dificil să alegem un desert potrivit pentru bărbații importanți din viața noastră, vă recomandăm să îi surprindeți cu ajutorul tortului Jack Daniel”s!

Cele trei ingrediente care adaugă savoare acestui dulce sunt mousse de caramel, cremă de whiskey și un blat delicios de cacao. Și pentru ca decorul să fie complet, am adăugat o sticluță de whiskey, astfel încât bucuria aniversatului să atingă cote maxime”, spun cei de la Cofetăria Andrei.


Comenzi și mai multe detalii în Cofetăria Andrei situată pe Bulevardul Republicii, nr. 151 din Ploiești, la numărul de telefon 0755010529 sau pe https://www.cofetaria-andrei.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677