Tort Jack Daniel’s, conceput pentru bărbați de Cofetăria Andrei din Ploiești

12 Oct 2022 10:15
Tort Jack Daniel’s, conceput pentru bărbați de Cofetăria Andrei din Ploiești
Cofetăria Andrei din Ploiești vine cu un tort inedit, de data aceasta, pentru bărbați. Cofetarii au gândit un desert care cu siguranță o să fie pe gustul lor:

“Pentru că uneori poate fi dificil să alegem un desert potrivit pentru bărbații importanți din viața noastră, vă recomandăm să îi surprindeți cu ajutorul tortului Jack Daniel”s!

Cele trei ingrediente care adaugă savoare acestui dulce sunt mousse de caramel, cremă de whiskey și un blat delicios de cacao. Și pentru ca decorul să fie complet, am adăugat o sticluță de whiskey, astfel încât bucuria aniversatului să atingă cote maxime”, spun cei de la Cofetăria Andrei.


Comenzi și mai multe detalii în Cofetăria Andrei situată pe Bulevardul Republicii, nr. 151 din Ploiești, la numărul de telefon 0755010529 sau pe https://www.cofetaria-andrei.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121