Trei licee din municipiile Câmpina și Ploiești au fost vizitate de poliţiştii prahoveni

23 Mar 2023 14:02
Trei licee din municipiile Câmpina și Ploiești au fost vizitate de poliţiştii prahoveni
A continuat „Caravana promovării profesiei de poliţist”. Elevii din anii terminali ai Colegiilor Naționale Nichita Stănescu și Mihai Viteazul din municipiul Ploiești, dar și cei ai Colegiului Național Nicolae Grigorescu Câmpina au primit informații legate de unitățile de învățământ din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, fiindu-le explicați primii pași către cariera de poliţist, precum și condițiile esențiale necesare pentru a deveni polițiști.
Elevii au fost vizitați de poliţişti ai structurilor de resurse umane, ordine publică, acţiuni speciale, criminalistică, pregătire profesională şi prevenire a criminalităţii care au desfăşurat activităţi de promovare a profesiei de polițist.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121