Trei tineri au fost “reprezentanți pentru o zi” și la Consiliul Județean Prahova

02 May 2023 17:55
Trei tineri au fost “reprezentanți pentru o zi” și la Consiliul Județean Prahova
Astăzi, 2 mai, cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului, 19 tineri prahoveni, cu vârste între 15 și 21 de ani, au participat la proiectul inovator „Reprezentant pentru o zi”. Această inițiativă le-a oferit oportunitatea de a experimenta o zi din viața unui ales local sau județean. Proiectul a fost implementat în Prahova de Fundația Județeană pentru Tineret, în colaborare cu autoritățile locale și județene.
Tinerii interesați au aplicat pentru acest proiect printr-o „candidatură”, în care au prezentat motivația și interesul lor în a ocupa acest rol. Procesul de selecție a fost coordonat de FJT Prahova și reprezentanți din instituțiile participante.
La Consiliul Județean Prahova, Ulescu Tudor Mihai, Stoica Ana Maria și Ene David Mihai, trei dintre tinerii selectați, au luat parte la discuții alături de conducerea instituției, au învățat despre structura și activitatea aparatului propriu al Consiliului și au vizitat instituții subordonate. La finalul vizitei, tinerii au realizat o analiză a experienței lor și și-au exprimat aprecierea pentru cunoștințele acumulate.
Vicepreședintele CJ Prahova, Dumitru Tudone, a evidențiat importanța proiectului în responsabilizarea tinerilor și și-a exprimat speranța că participanții vor contribui la dezvoltarea comunității prahovene după finalizarea studiilor.
Tinerii implicați în proiect au primit diplome de participare și asigurarea că vor avea sprijinul CJ Prahova în viitoarele lor inițiative.
„Reprezentant pentru o zi” este o inițiativă națională care le oferă tinerilor șansa de a se implica în activitățile desfășurate de aleși locali și județeni într-o zi obișnuită de lucru.
La mulți ani tuturor tinerilor! (Sursa: Consiliul Judetean Prahova)

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677