Trei tineri reținuți pentru furt și sustragere, fără drept de arbori

24 Jan 2022 18:14
Trei tineri reținuți pentru furt și sustragere, fără drept de arbori
Cei trei bărbați care tăiau fără drept un arbore au fost prinși în flagrant ieri de polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Valea Doftanei, împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Câmpina, care desfășurau activități în vederea diminuării delictelor silvice, au prins în flagrant trei

Practic, potrivit Politiei Prahova, in urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat faptul că cei trei bărbați ar mai fi doborât fără drept, alți 7 arbori, primul dintre ei, sustras cu o seară în urmă, fiind vândut pe raza comunei Provița de Jos.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate.

Întrucât cei doi tineri cu vârstele de 20, respectiv al treilea, în vârstă de 24 de ani se aflau sub măsura controlului judiciar,  față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de taiere și furt de arbori, fără drept din fondul forestier național.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677