Un canar, salvat de jandarmi. Pasărea a fost apoi plimbată cu duba - VIDEO

23 May 2024 21:17
Un canar, salvat de jandarmi. Pasărea a fost apoi plimbată cu duba - VIDEO
Jandarmeria Română informează că un apel neobișnuit la 112 a fost preluat de jandarmii din Galați în aceasta după-amiază.

"Oamenii legii au fost anunțati că in stația Albatros, pe strada Nicolae Bălcescu, o pasare mică este în mijlocul străzii și nu poate zbura.

Pasărea a fost găsită de jandarmi in stradă, aceasta fiind un canar, care avea aplicat un crotal de identificare. Canarul s-a acomodat repede cu jandarmii și până la Grădina Botanică din Galați, acolo unde a fost predat specialiștilor, autospeciala Jandarmeriei a devenit locul lui de joacă", au precizat reprezentanții Jandarmeriei Române.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677