UPDATE: Copilul a fost gasit/ Un copil din Campina, dat disparut dupa ce a plecat la mare cu un prieten al tatalui sau

15 Jul 2022 07:31
UPDATE: Copilul a fost gasit/ Un copil din Campina, dat disparut dupa ce a plecat la mare cu un prieten al tatalui sau
Anunt Politia Prahova: *L-AȚI VĂZUT?*

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 19.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că fiul său, BĂRCĂNESCU ALBERTO MIHAI, în vârstă de 11 ani ar fi plecat de la domiciliu la data de 11 iulie a.c., împreună cu un prieten al tatălui, în stațiunea Costinești și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: constituție astenică, greutate aproximativ 40 de kg, înălțime circa 1.50 m, păr șaten, tuns scurt, față ovală, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării purta un hanorac de culoare portocalie, tricou de culoare neagră cu portocaliu, pantaloni de trening de culoare neagră cu sigla NIKE și papuci negri cu portocaliu.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE: Copilul a fost gasit la Constanta. El nu a fost victima vreunei infractiuni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677