Un elev de la Colegiul Militar Breaza, campion național la Kempo

27 May 2024 12:30
Un elev de la Colegiul Militar Breaza, campion național la Kempo
Ștefan Viorel Scarlat este elev în clasa a IX-a la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” și practică Kempo de la vârsta de 12 ani.
Potrivit reprezenților Colegiului Militar Breaza, chiar dacă nu mai are foarte mult timp la dispoziție pentru antrenamente, pe parcursul acestui an școlar a reușit să câștige premii și titluri importante:
?Locul al III-lea la Campionatul Național de Semi-Kempo;
?Locul al II-lea și titlul de vicecampion național la Campionatul Național de Grappling, proba grappling-gi;
? Locul al II-lea și titlul de vicecampion național la Campionatul Național de Semi-Kempo;
? Locul I și titlul de campion național la Campionatul Național de Full Kempo.
„Parcursul meu pe plan sportiv este unul progresiv, ajungând, în final, să obțin titlul de campion național, după multă pregătire, stăruință și muncă grea. Nu a fost ușor să lupt împotriva unor adversari care vin din mediul civil și au mai multe posibilități să se antreneze. Am reușit să găsesc o cale să mă antrenez de fiecare dată când am avut timp liber și am profitat de disciplina și stilul de viață sănătos oferite de acest colegiu și le-am aplicat și pe plan sportiv, unde culeg roadele muncii mele. Doresc să mulțumesc și pe această cale domnului sublocotenent Vasile Cinar pentru îndrumarea și sprijinul acordat”, a transmis Ștefan.

?Grațiela Mihăescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677