Un ofițer din cadrul Jandarmeriei Capitalei a refuzat 3.000 de lei oferiți de un bărbat prins cu substanțe interzise

26 Sep 2023 09:21
Un ofițer din cadrul Jandarmeriei Capitalei a refuzat 3.000 de lei oferiți de un bărbat prins cu substanțe interzise
Jandarmeria Română informează, pintr-un comunicat de presă, că în dimineața zilei de 24 septembrie, jandarmii bucureșteni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona centrală a Capitalei - Sector 4, au observat în apropierea unui club cu muzică electronică, mai multe persoane ce manifestau un comportament asemănător persoanelor consumatoare de substanțe interzise, care, la vederea colegilor noștri, au încercat să se eschiveze pentru a evita contactul.

În urma acțiunii desfășurate și a controalelor corporale efectuate, asupra a 11 persoane au fost găsite mai multe tipuri de substanțe interzise.

Persoanelor în cauză (3 femei și 8 bărbați), cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, cu modificările și completările ulterioare.

* * *

De asemenea, dintre cele 11 persoane, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, având și alte dosare pe rol pentru fapte similare, a încercat să ofere suma de 250 de euro și 1730 de lei agenților constatatori, dacă trec cu vederea cele constatate.

Astfel, s-a procedat la sesizarea organelor competente, la fața locului făcându-și apariția lucrătorii DGA și BCCO, unde a fost realizat flagrantul pentru fapta de dare de mită, în conformitate cu prevederile art. 290 Cod Penal și deținere de substanțe interzise, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

În acest context, jandarmii transmit un semnal de alarmă și menționează faptul că Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, continuă eforturile de prevenire și combatere a traficului și consumului ilicit de droguri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677