Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, reprezentată în forul național de supraveghere a calității activităților doctorale prin nominalizări remarcabile

05 Sep 2024 16:19
Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești își reafirmă prestigiul științific și educațional la nivel național prin reprezentarea sa în cadrul Comisiei Naționale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), pentru mandatul 2024—2028. Prin Ordinul nr. 5908 din 13 august 2024, au fost nominalizați în Consiliul General al CNATDCU, în Comisia 12 – Inginerie geologică, inginerie geodezică, mine, petrol și gaze, domnul profesor universitar doctor Chiș Timur-Vasile, iar în Comisia 27 – Științe economice și administrarea afacerilor, domnul profesor universitar doctor Andrei Jean Vasile. Aceste nominalizări reprezintă o recunoaștere a excelenței academice și a contribuțiilor semnificative aduse de Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești în domeniile ingineriei și științelor economice. Participarea profesorilor Chiș Timur-Vasile și Andrei Jean Vasile în forurile de supraveghere și evaluare a calității tezelor de doctorat, precum și în elaborarea procedurilor și standardelor aferente acestei activități, reflectă angajamentul UPG de a promova cele mai înalte standarde academice și de cercetare.
Această recunoaștere subliniază rolul esențial al Universității Petrol-Gaze din Ploiești în formarea și dezvoltarea unor cadre didactice și cercetători de înaltă calitate, contribuind în mod activ la progresul științei și tehnologiei la nivel național și internațional.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677