UPDATE Abonații Vodafone din mai multe zone din județ, fără televiziune și internet în urma unui incendiu pus intenționat

19 Jan 2022 08:32
UPDATE Abonații Vodafone din mai multe zone din județ, fără televiziune și internet în urma unui incendiu pus intenționat
UPDATE IJP Prahova: În urma verificărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 38 de ani din municipiul Ploiești. În acest moment, bărbatul în cauză se află în custodia poliției în vederea audierii, urmând ca la finalizarea tuturor activităților să fie luate măsurile legale în consecință.

Abonații Vodafone din mai multe localități din județ, inclusiv cei din Ploiești, au rămas marți seară fără televiziune și internet în urma unui incendiu pus intenționat. ISU Prahova a precizat că a fost un incendiu de ghenă de gunoi în jurul orei 22. Focul a avut 3 focare ți a fost pus intenționat. La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au transmis că Poliția Municipiului Ploiești a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că, la o ghenă de gunoi de pe strada Romană ar fi izbucnit un incendiu.
” În baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat de îndată la fața locului, constatând faptul că incendiul se manifesta la patru tomberoane din plastic ce conțineau gunoi menajer dar și la cablurile de curent ce alimentează o firmă care furnizează rețea de cablu și internet. Totodată și la alte 2 locații de pe strada Ștefan Greceanu au ars conținutul de gunoi al unor pubele metalice precum și o pubelă din plastic amplasată într-o altă zonă a străzii”, au afirmat sursele citate.
La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au lichidat incendiile produse.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere.
foto ilustrativ https://www.dobrogea.tv/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677