Urmărire ca-n filme în Prahova! Polițiștii, pe urmele unui sofer care nu a oprit la senalul agenților. Furase mașina pe care o conducea

20 Feb 2024 17:52
Urmărire ca-n filme în Prahova! Polițiștii, pe urmele unui sofer care nu a oprit la senalul agenților. Furase mașina pe care o conducea
Incidentul s-a petrecut pe 19 februarie, în jurul orei 00.30. Conform Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, polițiștii din cadrul Secției Rurale Florești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Drumul Județean 720, în localitatea Filipeștii de Târg, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de către un bărbat.

Întrucât conducătorul auto nu a oprit, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia.

Ulterior autoturismul a rămas blocat în râul Provița, iar conducătorul auto și ocupantul locului dreapta fața, ar fi fugit în zona forestieră.

În urma activităților desfășurate polițiștii au identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 23 de ani, comuna Filipeștii de Pădure, care ar fi sustras autoturismul în cauză dintr-o curte din aceeași localitate.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677