Valentin Țicu: anul acesta nu voi mai evolua în vreun meci, așa că ne revedem în 2025

09 Aug 2024 12:30
Valentin Țicu: anul acesta nu voi mai evolua în vreun meci, așa că ne revedem în 2025
Valentin Țicu se vede nevoit să stea departe de terenul de fotbal. Jucătorul Petrolului Ploiești a fost operat după accidentarea suferită în meciul cu Rapid. ”Intervenția chirurgicală la care a fost supus Vali Țicu la genunchiul piciorului stâng, efectuată de către doctorul Radu Paraschiv, a decurs fără probleme, iar jucătorul „lupilor” va putea părăsi, astăzi, spitalul. Urmează partea cea mai lungă și mai complicată, aceea a recuperării, dar Vali e optimist și încrezător că va reveni la fel de puternic pe gazon”, a transmis Petrolul Ploiești.
„Când m-am prăbusit pe teren, am realizat că ceva nu este în regulă, iar diagnosticul a venit cu un amestec de emoții, m-a tulburat și m-a dezamăgit enorm! Partea bună este că operația a decurs perfect, datorită domnului doctor Radu Paraschiv, căruia îi mulțumesc pentru profesionalism și pentru tot ajutorul pe care mi l-a oferit! Partea proastă este că anul acesta nu voi mai evolua în vreun meci, așa că ne revedem în 2025, cu forțe proaspete și cu foame de victorii!”, a transmis Vali Țicu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677