VIDEO: Consilierii locali PSD Ploiesti propun majorarea plafonului maxim pana la care pensionarii din municipiu pot beneficia de transport public local gratuit

25 May 2021 15:52
VIDEO: Consilierii locali PSD Ploiesti propun majorarea plafonului maxim pana la care pensionarii din municipiu pot beneficia de transport public local gratuit
Reprezentantii PSD din Consiliul Local al municipiului Ploiesti au anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca au depus un proiect de hotarare prin care sa se majoreze nivelul plafonului maxim pana la care pensionarii ploiesteni sa beneficieze de transport public gratuit. Potrivit acestora, plafonul a ramas nemodificat din anul 2017 si se situeaza in prezent la 2100 de lei. Odata cu cresterea punctului de pensie, multi pensionari au fost exclusi de la beneficiul gratuitatii transportului. Astfel, consilierii locali PSD propun majorarea plafonului gratuitatii la 2800 de lei, suma la care s-a ajuns in urma unei analize tehnice efectuata impreuna cu transportatorul local. In aceste conditii ar putea beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport in comun inca aproximativ 13.800 de pensionari din Ploiesti.
Proiectul de hotarare va fi dezbatut in sedinta de Consiliul Local al municipiului Ploiesti de maine, 26 mai 2021.

COMENTARII

64x64

Dumitru filip

E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677