(VIDEO) Deputatul PSD Bogdan Toader: Motiunea de cenzura nu este de ajuns. In aceasta perioada venim si cu solutii pentru principalele probleme

09 Oct 2021 10:39
(VIDEO) Deputatul PSD Bogdan Toader: Motiunea de cenzura nu este de ajuns. In aceasta perioada venim si cu solutii pentru principalele probleme
Reprezentantii PSD Prahova au sustinut ieri o conferinta de presa in cadrul careia au vorbit si despre motiunea de cenzura de saptamana aceasta.

”Motiunea de cenzura nu a fost doar despre Citu, ci despre intreaga guvernare, despre greselile facute si nu cred ca este cazul sa le reamintesc pentru ar dura foarte, foarte mult timp, pot doar sa mentionez proasta gestionare a pandemiei, nu mai vorbim despre imprumuturi, infatie, preturi crescute. Deci motiunea a fost a Partidului Social Democrat, a fost motiune impotriva intregii guvernari, nu doar impotriva premierului Citu, el este principalul exponent, dar si celelate ministere care trebuiau sa abordeze situatiile aparute in aceasta perioada au esuat”

Deputatul PSD si presedintele al PSD Prahova, Bogdan Toader, sustine ca trecerea motiunii de cenzua nu este suficienta.

”Acum, in aceasta perioada venim si cu solutii pentru ca nu este de ajuns sa criticam. Venim cu solutii la principalele probleme, iar principala problema este cresterea extraordinar de mare a preturior la gaze si la energie electrica. Si tocmai din acest motiv am venit cu solutia care este la indemana - initierea unui proiect de lege, care acum se afla in Senat si va fi dezbatut, care presupune plafonarea preturilor la energie electrica si la gaze. Este un proiect pe care ni-l dorim implementat cat mai repede, ne dorim sa treaca cat mai repede prin comisiile parlamentare si bineinteles sa ajunga cat mai repede la vot si unde speram sa avem sustinerea tuturor partidelor politice.”, a precizat Bogdan Toader.

”Imediat dupa ce motiunea de cenzura a trecut, noi am prezentat un program succint din 10 puncte pe care ar trebui sa-l aplice Guvernul care va veni. Nu este un program neaparat de guvernare al PSD, trebuie sa fie un program de guvernare al oricarui guvern care va veni in momentul acesta pentru ca sunt problemele noastre reale, problemele romanilor”, a completat Rodica Paraschiv, deputat PSD.

Printre solutiil propuse de PSD se numara plafonarea preturilor la gaze si electricitate, compesarea facturilor pentru populatie si IMM-uri, subventionarea gigacaloriei, micsorarea TVA-ului pentru lemne la 5%, cresterea pensiilor, a salariului minim pe economie si a alocatiilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677