VIDEO: Incendiu violent la o hala din judetul Arges

09 Jun 2022 21:55
VIDEO: Incendiu violent la o hala din judetul Arges
Un incendiu de amploare a izbucnit la o hală din localitatea argeseana Bradu. La fata locului, salvatorii intervin cu 7 mașini de stingere, 1 autoscară și 1 ambulanță SMURD.

Potrivit ISU Arges, pentru localizarea flăcărilor care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 5000 mp, în sprijinul echipajelor argeșene au fost trimise în sprijin 3 mașini de stingere de la ISU Dâmbovița, 2 de la ISU Olt și 1 de la ISU Giurgiu. Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert.
Din informatiile primite la acest moment, nu sunt raportate victime

Misiunea este în dinamică.

UPDATE: Pe o rază de aproximativ 100 m fața de locul incendiul, echipajul CBRN a identificat substanțe care pot afecta starea de sănătate a personalului care intervine și s-a impus purtarea aparatelor de respirat cu aer comprimat pentru siguranța lor, informeaza ISU PH,
În afara razei de 100 m față de incendiu nu a mai fost identificat pericolul, însă autoritățile recomandă populației din zonă să mențină ușile și ferestrele închise.

Sursa video: ISU AG

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil de nota 10 din toate punctele de vedere Succes in continuare Mihai.
Felicitări, Roxana! Mă bucur din suflet pentru realizările tale de până în prezent dar cel mai mult apreciez că în interviu ai punctat faptul că, deși ai aceste rezultate spectaculoase, tu ai ales să rămâi în țară pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții românilor! Avem nevoie de oameni ca tine! Mult succes în continuare!
Felicitări Miruna.
Bravo Vladut ! Felicitari !
Proiect de lege- DREPTUL CETATENILOR CARE NU POSEDA AUTOTURISME DE A CIRCULA PE TROTUAR LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE . OPRIREA SI STATIONAREA AUTO NUMAI PE CAROSABIL IN LOCALITATI
Curs valutar
EUR Euro 4.9449 0.0001
USD Dolarul SUA 4.8088 0.0740
GBP Lira sterlina 5.7845 0.0437
CHF Francul elvetian 4.9770 0.0428
XAU Gramul de aur 278.6640 3.8529