Virgiliu Nanu, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Prahova: ”Prahova trebuie să revină în ierarhia dezvoltării economice, în primele cinci județe ale țării”

29 May 2024 19:15
La comanda PSD Prahova, CMF: 21240002
Virgiliu Nanu, candidatul PSD la funcția de președinte al CJ Prahova vrea sprijine dezvoltarea din punct de vedere economic a județului Prahova.

”Prahova este unul dintre județele de top ale României, cu un mare număr de firme, de investiții străine, inclusiv în domeniul energetic. Prahova trebuie să revină în ierarhia dezvoltării economice, în primele cinci județe ale țării, așa cum a fost odată.
- Sprijinim organizarea de cursuri pentru accesarea fondurilor europene, pentru ca oricine să poate învăța cum să-și finanțeze afacerea.
- Susținem programe de tip Start-Up în energie verde, ecologie, informatică, agricultură.
- Localitățile din sudul județului, din zona legumicolă, vor avea un centru logistic agroalimentar, pentru ca marfa producătorilor prahoveni să fie distribuită către supermarketuri.
- Echilibrăm dezvoltarea județului Prahova prin conectarea localităților la infrastructurile de transport (autostrăzi, drumuri, căi ferate), energie, gaze, apă și canal, cu scopul de a stimula atragerea investițiilor cu capital românesc și străin.
- Înființăm atât de așteptatele centre de învățământ dual, în jurul parcurilor și zonelor industriale
- Ajutăm populația calificată în meserii dispărute de pe piața muncii să-și găsească un nou drum, prin programe de recalificare, în colaborare cu agenții economici.
- Vom dezvolta și reintegra noile parcuri industriale în economia județului”, a trasnmis Virgiliu Nanu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677