Virgiliu Nanu - candidatul PSD la președinția C. J. Prahova: Fluidizăm traficul pe DN1, reconfigurăm intrările aglomerate ale orașelor

27 May 2024 16:46
La comanda PSD Prahova, CUI MF: 21240002
Virgiliu Nanu, candidatul Partidului Social Democrat la președinția Consiliului Județean Prahova, a vorbit în mediul online despre proiectele sale pentru fuidizarea traficul pe DN1, și reconfigurarea intrărilor aglomerate ale orașelor:

” În Ploiești, vom sistematiza intrările dinspre Bucov (sens giratoriu suspendat, după modelul de la Păulești, pentru intersecția Ștrandului cu DN1B), lărgirea la 4 benzi a intrării de la Podul Înalt dinspre Târgoviște, lărgirea la 4 benzi și construirea unui pasaj suprateran peste DN1 în dreptul localității Strejnic.
- Noi pasaje supraterane, acces mai facil către autostrada A3. Sectorul prahovean al autostrăzii A7 va fi primul pe care se va circula.
- Demarăm lucrările la centurile ocolitoare pentru Vălenii de Munte, Câmpina, Bușteni-Azuga, Păulești și finalizăm lucrările de execuție la centurile de la Comarnic și Mizil.
-Scoatem traficul greu din oraşe, modernizăm, consolidăm și lărgim poduri: podul de lemn de la Drăgănești, podul peste Teleajen de la Drajna și podul peste râul Doftana de la Telega vor fi modernizate cu prioritate.
- Podul de la Gara de Sud din Ploiești va fi consolidat, în parteneriat cu municipalitatea.
Optimizăm și extindem transportul public dintre localități.
- Ne pregătim pentru bilete și abonamente digitale, construim noi terminale și autogări, acordând prioritate celor două mari terminale ale Ploieștiului (Spitalul Județean și Podul Înalt).
- Cofinanțăm transportul elevilor și al categoriilor vulnerabile”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677