Virgiliu Nanu de la PSD și-a depus candidatura la Consiliul Județean Prahova

25 Apr 2024 16:11
Virgiliu Nanu și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. 26.000 de semnături a strâns din partea prahovenilor pe care le-a depus la Biroul Electoral Județean Prahova. Tot astăzi au fost depuse și candidaturile pentru posturile de consilier județean. Pe lista PSD PH se află 45 de candidați.

UPDATE: Comunicat de presă al PSD Prahova: Partidul Social Democrat
Organizatia judeţeană Prahova
Str. Gheorghe Lazar, Bl. CC Sud
Ploiesti, 2000, Prahova
E-mail: prahova@psd.ro
www.psd-prahova.ro



COMUNICAT DE PRESĂ


"Virgiliu-Daniel Nanu, președintele PSD Prahova, și-a depus, oficial, candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, a depus, joi, 25 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 31 Prahova, dosarul cu cele 26.000 de semnături ale prahovenilor care susțin candidatura sa la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, precum și dosarul de candidatură, în conformitate cu prevederile legale.
Alături de candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, la înregistrarea candidaturii s-au aflat parlamentari social-democrați de Prahova și Andrei Volosevici – primarul municipiului Ploiești, Silviu Călin Negraru – primarul orașului Mizil, Florin Constantin – primarul orașului Vălenii de Munte, Marius Constantin – primarul orașului Băicoi, Mihai Florin Pelin – primarul comunei Tomșani, Marian Panait – primarul comunei Albești Paleologu.

”PSD Prahova vine în fața locuitorilor județului nostru, la alegerile locale din 9 iunie, cu o echipă puternică și unită, formată din specialiști în administrație! Prahova trebuie să redevină a prahovenilor, să fie condusă de oameni care cunosc în amănunt județul, profesioniști care să vină cu propuneri clare și fezabile pentru modernizarea fiecărei localități din teritoriu.
Am depus astăzi dosarele pentru înregistrarea candidaturii mele la președinția Consiliului Județean Prahova, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, cu speranța că, după scrutinul din 9 iunie, vom face echipă cu prahovenii, pentru o viață mai bună a fiecăruia dintre noi, a copiilor și a nepoților noștri!
Le mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt alături de mine și le promit că, împreună, vom avea puterea de a elimina, în timp cât mai scurt, discrepanțele existente între localitățile Prahovei. În campania electorală care va începe în curând, vom veni în fața prahovenilor cu proiectele gândite de echipa PSD Prahova, fiecare obiectiv urmând să fie supus atenției comunităților locale.
Mă bazez pe sprijinul și pe alegerea prahovenilor, care au văzut, în ultimii patru ani, cum personaje care nu au nicio legătură cu Prahova au acaparat, la propriu, județul nostru. După 9 iunie, Prahova va reveni pe făgașul normal, va redeveni a prahovenilor!”, a declarat Virgiliu-Daniel Nanu, președintele PSD Prahova, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova"





COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677