Virgiliu Nanu, președinte PSD Prahova: Echipa noastră valoroasă de la TSD Prahova participă cu entuziasm la Școala Politică de Vară de la Costinești

17 Sep 2023 19:55
Echipa TSD Prahova, prezentă la Școala Politică de Vară de la Costinești. TSD Prahova este reprezentată de președintele, Andrei Georgescu, și de zeci de tineri social-democrați pasionați, gata să se implice în acțiuni inedite pentru a aborda probleme sociale și administrative.
”În aceste zile, membrii echipei noastre vor fi implicați în discuții, dezbateri și schimburi de idei, contribuind la consolidarea viziunii noastre Este un moment de învățare și inspirație pentru ei și suntem mândri să-i avem alături de noi”, a precizat Virgiliu Nanu, președinte PSD Prahova.

În cadrul Școlii de Vară, tinerii membri ai PSD participă la mai multe sesiuni de lucru, pe teme diverse, de la Digitalizare / tehnologie, Fonduri europene, Protecția mediului, susținute de specialiști în domeniile respective.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677