Virgiliu Nanu, președinte PSD Prahova si prefect al județului Prahova, în vizită pe șantierul A7 din județ - VIDEO

12 Sep 2023 17:44
Virgiliu Nanu, președinte PSD Prahova si prefect al județului Prahova, în vizită pe șantierul A7 din județ - VIDEO
Virgiliu Nanu, președinte PSD Prahova si prefect al judetului Prahova, a vizitat stadiul lucrărilor de pe
Autostrada A7, pe raza județului, împreună cu Premierul României, Marcel Ciolacu, și cu Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu,

Lucrarile la Autostrada A7 au intrat în linie dreaptă, după cum anunță reprezentanții Ministerului Transporturilor:

”În cazul tronsonului Ploiești – Buzău (63,25 km) pe primele două loturi ale Autostrăzii A7 se constată că, în vederea încadrării în termenele contractuale, antreprenorii trebuie să-și intensifice ritmul de execuție și mobilizarea din teren.
Stadiul fizic al lucrărilor pe Lotul 1 (Dumbrava – Mizil) este de 22,5%, iar pe Lotul 2 (Mizil – Pietroasele) este de doar 19,5%.
Ministrul Sorin Grindeanu vorbind despre stadiul lucrărilor, a subliniat că pe lotul Mizil - Pietroasele este o întârziere, dar se așteaptă ca ritmul să fie sporit.

"Pe al doilea lot, Mizil - Pietroasele, dacă nu mă înşel, există o zonă de întârziere pe jumătatea care este în construcţie, cu compania din Bulgaria. Şi acolo au fost blocaje de acelaşi tip, cum aminteam mai devreme, şi aici le-am dat termen ca într-o lună să văd un ritm crescut, fiindcă altfel nu vreau să intrăm într-o zonă pe care nu mi-o doresc. Au fost depăşite toate obstacolele, ceea ce e important, şi unele dintre ele, să ştiţi că, nu au fost din vina companiilor care execută. Am mai spus lucrul ăsta, unele proiecte au fost făcute din birou, iar acele lucruri se văd în faza de execuţie. Aceleași probleme le-am avut şi pe lotul celălalt, dar s-au depăşit. De aceea, mă aştept ca în următoarea lună ritmul să fie unul sporit. Resurse financiare există, nu e o problemă de bani. Deci, aici mă aştept să văd un ritm crescut", a subliniat ministrul Transporturilor și Infrastructurii”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677