Virgiliu Nanu, președinte PSD Prahova și prefectul județului Prahova, în vizită pe șantierele din Mizil - FOTO

28 Sep 2023 11:24
Virgiliu Nanu, președinte PSD Prahova și prefectul județului Prahova, e efectuat miercuri o vizită de lucru la lucările din orașul Mizil. Acesta a fost însoțit și de alți colegi de partid.

”Silviu-Calin Negraru este prietenul meu de mulți ani. Îl cunosc foarte bine pe omul acesta, iar o persoană cu astfel de calități umane nu poate să nu fie și un profesionist desăvârșit! Ceea ce face Silviu în Mizil poate fi oricând un studiu de caz pentru orice edil din România! Modul în care înțelege să-și motiveze echipa, dragostea pentru comunitatea sa, m-au impresionat profund!
Mizilul este un șantier în continuă dezvoltare. Aici se construiește o grădiniță nouă, o școală profesională așa cum ar trebui să fie în toate locurile, pentru ca toți copiii noștri să se întoarcă la meserii. De asemenea, se lucrează la baze sportive, renovarea spitalului, etc!
Sunt onorat să am un astfel de prieten și coleg.
Astăzi l-am felicitat în timpul vizitei mele, alături de subprefectul Emil Drăgănescu și deputatul Bogdan Toader!”.a precizat Virgiliu Nanu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677