Virgilu Nanu: După cum v-am comunicat și în săptămânile trecute, acord o atenție deosebită atât condițiilor în care copiii noștri încep școala, cât și siguranței lor!

05 Sep 2023 09:51
Virgilu Nanu: După cum v-am comunicat și în săptămânile trecute, acord o atenție deosebită atât condițiilor în care copiii noștri încep școala, cât și siguranței lor!
După cum v-am comunicat și în săptămânile trecute, a

Virgilu Nanu, prefectul județului Prahova și președinte PSD Prahova, acordă o atenție deosebită atât condițiilor în care elevii prahoveni încep școala, cât și siguranței lor! Luni, 3 septembrie, a avut loc o nouă întâlnire cu instituțiile cu atribuții în domeniu, la finalul căreia a semnat și un plan de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și cadrelo didactive.
În urma controalelor efectuate în școli, a rezultat că 5 instituții de învățământ din cele 648 din Prahova nu au autorizații sanitare de funcționare, din cauza unor lucrări de reabilitare care nu au fost încă finalizate. Asta în timp ce din cele 857 de corpuri de clădiri ale unităților de învățământ 58 nu au autorizație de securitate la incendiu, 165 au o astfel de autorizație, iar 635 nu fac obiectul autorizării din acest punct de vedere.
La nivelul judetului Prahova, 97 de unități de învățământ au pază umană, 192 nu au niciun fel de pază, 165 dețin sisteme de monitorizare video, iar 32 au pază asigurată de societăți de profil.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677