Weekend de foc pentru salvamontistii prahoveni

27 May 2023 14:23
Weekend de foc pentru salvamontistii prahoveni
Salvamontistii prahoveni sunt in alerta. In mai multe cazuri este nevoie de interventia lor. Potrivit Salvamont Prahova, la ora transmiterii acestei stiri, o intervenție este in curs de desfășurare pe Valea Cerbului, cu o maratonista participanta la Transilvania 100, căzuta. Este solicitat un elicopter.
O alta interventie este a unui turist care a căzut în partea superioară a Văii Caraimanului. Salvatorii montani aflați la Baza Salvamont Baba Mare au plecat spre locul accidentului. A fost solicitat și sprijin aero.
Un cioban, în vârstă de 73 ani, de la o stâna din Bucegi, a suferit un stop cardio-respirator. Dispeceratul Județean Salvamont Prahova a solicitat și prezenta unui echipaj aero-medical de la Brașov. Cu toate eforturile de resuscitare făcute de către personalul medical de pe elicopter și de salvatorii montani, pacientul a decedat.
In plus, un practicant de mountain-bike, ce a suferit un traumatism al membrului superior, după o căzătură.
Salvamont Prahova a mobilizat un UTV, o ambulanță 4x4 și doi salvatori montani - paramedici, iar Salvamont Sinaia 4 salvatori montani, pentru cele două cazuri.
Foto Salvamont Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Le este foame , li sa tăiat pădurile și numai au ce manca .
Atat ne-a mai ramas, la capitolul "Incredere" ... Biserica si Credinta ! (Q.e.d.). HRISTOS S-A INALTAT !
Gilette
Curs valutar
EUR Euro 4.9745 0.0001
USD Dolarul SUA 4.7430 0.0239
GBP Lira sterlina 5.7323 -0.0092
CHF Francul elvetian 5.1499 -0.0202
XAU Gramul de aur 278.5272 0.3670