Ziua Copilului, sărbătorită în avans la Măgurele - FOTO

31 May 2023 20:37
Ziua Copilului a fost sărbătorită, în avans, azi, 31 mai, în Parcul Măgurele. Spectacolul pregătit pentru cei mici a început cu o paradă a personajelor pe picioroange și a continuat cu desene pe asfalt, ploaie de baloane de săpun. Copiii s-au întrecut într-un concurs cu bâte gonflabile, pe un traseu cu jaloane sau într-un concurs de tras sfoara. Nu au lipsit vata pe băț, baloanele colorate, cele modelabile sau pictura de fața.

“Lăsați copiii să crească cu adevărat, înspre lumină, înspre fericire, înspre o viață trăită cu bucurie, încredere și speranță! E o șansă extraordinară pentru ei! Vă îmbrațișează copilul din mine! La multi ani, copilarie!”, a transmis Claudia Iliescu, directorul Școlii Gimnaziale Măgurele.

Activităţile şi distracţiile au fost sponsorizate de Primăria comunei Măgurele.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677