Ziua Eroilor, marcata si in comuna Rafov

25 May 2023 14:14
Ziua Eroilor a fost marcata si in comuna prahoveana Rafov, dupa cum tramsit autoritatile:

“Astăzi, de Ziua Înălţării Domnului și Ziua Eroilor comemorăm ostașii patriei căzuți pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate, pentru apărarea și întregirea țării. Datorită lor avem astăzi o țară liberă.
De asemenea, în ziua de 27 mai 1600, Mihai Viteazul devine domn al Ţării Româneşti, al Ardealului şi al Moldovei, realizând prima unire politică a celor trei ţări române.
În semn de recunoștință pentru sacrificiul suprem al sutelor de mii de ostași căzuți la datorie, primarul comunei Râfov a depus coroane la Monumentele Eroilor din comună, iar preoții au făcut o slujbă de pomenire la monumentul întregitorului de neam, Mihai Viteazul”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121