Ziua Eroilor și la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza

13 Jun 2024 12:11
În cadru solemn, de Ziua Înălțării Domnului și Ziua Eroilor la Colegiul Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza a fost organizat un scurt ceremonial dedicat eroilor români căzuți, de-a lungul veacurilor, pe toate câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.
”Preotul militar, Adrian Dumitru, a oficiat slujba parastasului pentru eroi, urmată de pomenirea nominală a tuturor celor 103 eroi mănăstireni căzuți în cele două războaie mondiale, a căror nume sunt încrustate pe plăcile de marmură, așezate la loc de cinste în instituția noastră”, au transmis reprezentanții Colegiului Naţional Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza
De asemenea, în Paraclisul colegiului a fost săvârșită Sfânta Liturghie și au fost aprinse candele de recunoștință în memoria celor care s-au jertfit pentru neam, credință și țară.


foto: Grațiela Mihăescu, Ștefan Halmaghi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677