Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități va fi marcată la Ploiești pe 3 decembrie

20 Nov 2023 12:47
Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități va fi marcată la Ploiești pe 3 decembrie
COMUNICAT DE PRESĂ
Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti și Primăria Municipiului Ploieşti, în parteneriat cu Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic – Filiala Prahova, Asociația Sindrom Down Ploiești, Asociația Antreprenorilor de Fapte Bune, Asociația Dizabilitate și Prietenie, Partener Media – Colaborator InfoPloiestiCity, Asociația Nevăzătorilor din România– Filiala Prahova, Asociația Națională a Surzilor din România – Filiala Prahova, Asociația MasterPeace România și Centrul Cultural „Ion Manolescu", Breaza vă invită în data de 3 decembrie 2023, începând cu ora 11.00, pe esplanada din fața Palatului Administrativ, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.
Evenimentul are ca scop conștientizarea și sprijinirea persoanelor cu dizabilități, reprezentând un pas important către o societate incluzivă și empatică.
Toți locuitorii Municipiului Ploiești sunt încurajați să ni se alăture în această zi de conștientizare și recunoaștere a persoanelor cu dizabilități, pentru a marca împreună un moment de reflecție, de sensibilizare și de solidaritate.
Vă așteptăm să vă alăturați acestei inițiative!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677