Ziua Porților Deschise la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova

24 Mar 2023 14:42
La celebrarea celor 201 ani de la atestarea documentară a Poliției Române, polițiștii prahoveni și-au deschis din nou porțile și au primit vizita copiilor entuziasmați să cunoască oamenii în uniformă, la ei acasă.

Peste 500 de copii, elevi prahoveni, au trecut pragul instituției noastre pentru a serba cu noi această zi importantă.

Acestora le-au fost prezentate autospecialele, tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Poliției Rutiere, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Biroului Pentru Protecția Animalelor.

Activitatea a fost animată de prezența mai multor animăluțe care au fost în centrul atenției.

Micii invitați și-au pus ,,amprenta" pe amintirea zilei de astăzi, ajutați fiind de polițiștii criminaliști.

Fotografiile din această zi au surprins o mare parte din eveniment, însă oricât de multe ar fi, nu pot exprima bucuria de pe chipul copiilor.

La mulți ani, Poliția Română!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677