Ziua Porților Deschise la Inspectoratul Județean de Poliție Prahova

24 Mar 2023 14:42
La celebrarea celor 201 ani de la atestarea documentară a Poliției Române, polițiștii prahoveni și-au deschis din nou porțile și au primit vizita copiilor entuziasmați să cunoască oamenii în uniformă, la ei acasă.

Peste 500 de copii, elevi prahoveni, au trecut pragul instituției noastre pentru a serba cu noi această zi importantă.

Acestora le-au fost prezentate autospecialele, tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Poliției Rutiere, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Biroului Pentru Protecția Animalelor.

Activitatea a fost animată de prezența mai multor animăluțe care au fost în centrul atenției.

Micii invitați și-au pus ,,amprenta" pe amintirea zilei de astăzi, ajutați fiind de polițiștii criminaliști.

Fotografiile din această zi au surprins o mare parte din eveniment, însă oricât de multe ar fi, nu pot exprima bucuria de pe chipul copiilor.

La mulți ani, Poliția Română!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Oamenii se implica,si primarul si viceprimarul.O zona superba,recomand sa va faceti o casuta aproape de padure.Am prieteni aici,abia astept sa scap de betoanele din Bucuresti.Omul sfinteste locul.O localitate in modernizare.Curat,aer proaspat,nepoluat,un izvor cu apa limpede.Revin cu drag la Bobolia
Este foarte necesar sa avem in Sinaia un birou ANAF cu servicii complete inclusiv Trezorerie,revenirea ANAF in Sinaia este un drum spre normalitate .
Cum se fac inscrierile Mulțumesc
Nu pot fi depuse reclamații pe site-ul ANPC. Ce altă modalitate poate fi folosită? O adresă de e-mail?
Incompetenți, iresponsabili și mă abțin să continui... Și Ceaușescu de ce a fost împușcat!? Chiar nimeni nu răspunde pt. că nu ni se asigură condiții de baza de trai!
Curs valutar
EUR Euro 4.9543 -0.0035
USD Dolarul SUA 4.6181 -0.0169
GBP Lira sterlina 5.7545 -0.0124
CHF Francul elvetian 5.0759 -0.0371
XAU Gramul de aur 289.0518 -3.6121