Ziua Romaniei va fi sarbatorita la Gorgota/ Nu va lipsi traditionala fasole cu carnati

30 Nov 2023 12:53
Ziua Romaniei va fi sarbatorita la Gorgota/ Nu va lipsi traditionala fasole cu carnati
Localnicii comunei prahovene Gorgota sunt invitati sa sarbatoreasca impreuna Ziua Nationala a Romaniei. Reprezentantii Primariei Gorgota si ai altor institutii vor depune coroane de flori la statuia domnitorului AIexandru Ioan Cuza și la monumentele eroilor din comuna, incepand cu ora 10.30. Dupa aceea este programat un spectacol la Căminul Cultural din Poienarii Apostoli, iar la final participantii la sarbatoare sunt invitati sa guste traditionala fasole cu cârnați.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677