2880 de locuri vor fi scoase la concursurile de admitere pentru şcolile de agenți și subofițeri ale MAI. Vezi conditiile

17 Dec 2018 09:15
2880 de locuri vor fi scoase la concursurile de admitere pentru şcolile de agenți și subofițeri ale MAI. Vezi conditiile
2880 de locuri (1600 pentru poliție, 280 pentru poliția de frontieră, 700 pentru jandarmi, 300 pentru pompieri) vor fi scoase la concursurile de admitere pentru şcolile de agenți și subofițeri ale MAI.
Înscrierile se pot face până pe 23 noiembrie, iar examenele se desfăşoară în perioada 10 – 21 ianuarie 2019, anunta MAI.
Oficialii ministerului anunta ca nu este limită de înălțime, insa candidatii trebuie sa treaca probele sportive.

" La poliție și frontieră nu este limită de vârstă, trebuie doar să fii apt medical și psihologic (pentru pompieri și jandarmi trebuie să ai maxim 27 de ani). Poți avea tatuaj, dar să nu fie vizibil în ținuta de vară (cu excepția candidaților la arma pompieri). Nu trebuie să ai studii universitare, doar bacalaureatul și media la purtare să fie minim 9", anunta MAI.
Locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei şi bărbaţi, cu excepţia celor de la pompieri.
Durata studiilor este de un an, iar examenul constă într-un test grilă la disciplinele Limba română şi Limba engleză sau franceză, respectiv matematică pentru pompieri.
Toate informațiile le găsești accesând linkul http://www.mai.gov.ro/documente/invatamant/Brosura%20admitere%202018%20si%20ianuarie%202019.pdf
foto MAI/FACEBOOK

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368