Continua surparea la Slanic/42 de persoane au fost evacuate

26 Apr 2024 12:55
Continua surparea la Slanic/42 de persoane au fost evacuate
Potrivit Prefecurii Prahova, în urma măsurătorilor efectuate în această dimineață, s-a constatat o accentuare a tasării terenului cu aproximativ 20 cm.
Până în prezent, 42 de persoane au fost evacuate din imobilele aflate în proximitate, iar două familii au fost adăpostite la operatorii economici din localitate, sub coordonarea atentă a administrației publice locale.
Situația este monitorizată continuu, iar personalul specializat contractat de Primăria Slănic efectuează măsurători pentru a transmite aceste informații expertului tehnic în domeniul Rezistenței Mecanice și Stabilității Terenului de Fundare a Construcțiilor și a Masivelor de Pământ (Af).
De asemenea, echipele operative ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Poliției Române și Jandarmeriei Române sunt prezente la fața locului pentru asigurarea măsurilor din aria lor de competență și vor rămâne în dispozitiv atât timp cât situația o va impune.
”Ne asigurăm comunitatea că toate resursele și eforturile sunt concentrate pentru gestionarea eficientă a acestei situații de urgență și pentru asigurarea siguranței cetățenilor afectați. Vom continua să oferim informații actualizate pe parcursul evoluției situației. Pentru orice informații suplimentare sau situații de urgență, cetățenii sunt îndemnați să apeleze numerele de urgență disponibile și să urmărească indicațiile autorităților competente”, a transmis Prefectura Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677