45 de tineri din medii dezavantajate, sprijiniți să urmeze unul dintre cursurile de formare profesională pentru meseriile de brutar/patiser, ospătar sau bucătar din cadrul Școlii de Meserii CONCORDIA

27 Jun 2017 12:19
Organizația Umanitară CONCORDIA a primit o finanțare de 337.449,40 lei în cadrul unui program derulat de un supermarket pentru susținerea Proiectului "Școala pentru viață " educație formală și nonformală pentru tineri din grupuri vulnerabile", care se desfășoară până la finalul anului 2017.

Proiectul "Școala pentru viață " educație formală și nonformală pentru tineri din grupuri vulnerabile" se adresează unui număr de 45 de tineri din medii dezavantajate care urmează unul dintre cursurile de formare profesională pentru meseriile de brutar / patiser, ospătar sau bucătar din cadrul Școlii de Meserii CONCORDIA desfășurate în Ploiești și în Ariceștii Rahtivani, județul Prahova. Scopul proiectului este de a oferi tinerilor o viață independentă prin învățarea unei meserii și prin dezvoltarea abilităților printr-o educație nonformală.

Proiectul este implemetat în parteneriat cu Asociația A.R.T. Fusion care derulează activități de educație nonformală prin teatru forum și animație.

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 5.000 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 600 de copii și tineri în casele și locuințele sale din București, Ploiești și Ariceștii Rahtivani, Județul Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677