45 de tineri din medii dezavantajate, sprijiniți să urmeze unul dintre cursurile de formare profesională pentru meseriile de brutar/patiser, ospătar sau bucătar din cadrul Școlii de Meserii CONCORDIA

27 Jun 2017 12:19
Organizația Umanitară CONCORDIA a primit o finanțare de 337.449,40 lei în cadrul unui program derulat de un supermarket pentru susținerea Proiectului „Școala pentru viață – educație formală și nonformală pentru tineri din grupuri vulnerabile“, care se desfășoară până la finalul anului 2017.

Proiectul „Școala pentru viață – educație formală și nonformală pentru tineri din grupuri vulnerabile“ se adresează unui număr de 45 de tineri din medii dezavantajate care urmează unul dintre cursurile de formare profesională pentru meseriile de brutar / patiser, ospătar sau bucătar din cadrul Școlii de Meserii CONCORDIA desfășurate în Ploiești și în Ariceștii Rahtivani, județul Prahova. Scopul proiectului este de a oferi tinerilor o viață independentă prin învățarea unei meserii și prin dezvoltarea abilităților printr-o educație nonformală.

Proiectul este implemetat în parteneriat cu Asociația A.R.T. Fusion care derulează activități de educație nonformală prin teatru forum și animație.

CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 5.000 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 600 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438