5 persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism, audiate in urma perchezitiilor de astazi din Prahova. Ce au gasiti politistii acasa la infractori - VIDEO

07 Aug 2018 14:10
5 persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism, audiate in urma perchezitiilor de astazi din Prahova. Ce au gasiti politistii acasa la infractori - VIDEO
Polițiștii prahoveni au efectuat in aceasta dimineata 3 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Descinderile au avut loc în comuna Blejoi și orașul Boldești Scăeni.
Persoanele respective sunt bănuite ca, în cursul lunii martie, ar fi pătruns prin efracție, pe timpul nopții, în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei și 500 de euro.

De asemenea, aceleași două persoane sunt suspectate că, pe raza comunelor Păulești și Blejoi, ar fi săvârșit infracțiuni de proxenetism.

In urma perchezitiilor, 5 persoane (doi bărbați și trei femei) au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor. De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum și mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârșirea celor două furturi.

Totodată, în zona comunelor Blejoi și Păulesti a avut loc o razie, ce a angrenat efective de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale, de la mai multe subunități de poliție.
Polițiștii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane și, pentru neregulile constatate, au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cand se afisaza rezultatele
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
Curs valutar
EUR Euro 4.7564 0.0026
USD Dolarul SUA 4.2005 -0.0008
GBP Lira sterlina 5.5575 0.0231
CHF Francul elvetian 4.2296 0.0012
XAU Gramul de aur 177.5598 -0.3347