5 persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism, audiate in urma perchezitiilor de astazi din Prahova. Ce au gasiti politistii acasa la infractori - VIDEO

07 Aug 2018 14:10
5 persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism, audiate in urma perchezitiilor de astazi din Prahova. Ce au gasiti politistii acasa la infractori - VIDEO
Polițiștii prahoveni au efectuat in aceasta dimineata 3 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Descinderile au avut loc în comuna Blejoi și orașul Boldești Scăeni.
Persoanele respective sunt bănuite ca, în cursul lunii martie, ar fi pătruns prin efracție, pe timpul nopții, în incinta a două societăți comerciale, de unde ar fi sustras suma de 2.900 de lei, respectiv 9.800 de lei și 500 de euro.

De asemenea, aceleași două persoane sunt suspectate că, pe raza comunelor Păulești și Blejoi, ar fi săvârșit infracțiuni de proxenetism.

In urma perchezitiilor, 5 persoane (doi bărbați și trei femei) au fost aduse la sediul poliției în vederea audierilor. De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat telefoane mobile, tablete, un laptop, precum și mai multe ustensile despre care există suspiciunea că ar fi fost utilizate la săvârșirea celor două furturi.

Totodată, în zona comunelor Blejoi și Păulesti a avut loc o razie, ce a angrenat efective de poliție rutieră, ordine publică și investigații criminale, de la mai multe subunități de poliție.
Polițiștii au controlat 43 de autovehicule, au legitimat 54 de persoane și, pentru neregulile constatate, au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677