6 persoane retinute in urma perchezitiilor de ieri din Ploiesti si Valenii de Munte. Ce au gasit politistii acasa la cei banuiti de camatarie si santaj

12 Dec 2019 07:34
6 persoane retinute in urma perchezitiilor de ieri din Ploiesti si Valenii de Munte. Ce au gasit politistii acasa la cei banuiti de camatarie si santaj
Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Ordine Publică și Poliției Orașului Vălenii de Munte au efectuat miercuri 12 percheziții la persoane bănuite de cămătărie și șantaj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Descinderile au avut loc pe raza municipiului Ploiești și a orașului Vălenii de Munte.
Conform Politiei Prahova, din din cercetări au rezultat indicii că, din 2014 pana in prezent, persoanele bănuite ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din județ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoanele în cauză ar fi săvârșit asupra persoanelor împrumutate fapte de șantaj.
In urma perchezitiilor, 7 suspecți au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri. De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe bunuri, telefoane mobile, înscrisuri și unități I.T. despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională și diferite sume de bani.
6 dintre cele 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore.
Totodată, la societățile verificate au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale în domeniul silvic, în valoare de 10.000 de lei și s-a luat măsura confiscării valorice a cantității de 53 mc buștean rășinoase, cu valoarea de 18.394, 05 lei și 2 sancțiuni pentru activități comerciale ilicite cu valoarea de 20.000 lei, fiind confiscate și băuturi alcoolice.
La activități au participat lucrători de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Matei Basarab Ploiești și Serviciul Criminalistic din cadrul I.J.P. Prahova. Activitățile au beneficiat de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677