A fost semnat contractul pentru reabilitarea depoului de tramvaie

05 May 2020 14:58
A fost semnat contractul pentru reabilitarea depoului de tramvaie
Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat că a fost semnat contractul de finanțare al unui alt proiect important pentru orașul nostru: “Reabilitare baza materială transport auto (depou tramvaie și autobază troleibuze și autobuze)”. Valoarea este de 91,410,227 lei.
Practic, vom avea depou de tramvaie, autobază de troleibuze și autobuze electrice moderne și la standarde europene (Str. Găgeni, Str. Cantacuzino - zona Podul Înalt).
*Trebuie să știți că acest proiect face parte dintr-o abordare integrată a Municipiului Ploiești cu privire la asigurarea unui serviciu eficient de transport public de călători și reducerea emisiilor de CO2 din transport, și este complementar și interdependent cu proiectele de achiziții mijloace de transport în comun (20 de tramvaie, 20 de troleibuze și 9 autobuze electrice, achiziția a 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă)*, a transmis primarul Adrian Dobre.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342