UPDATE- Accident pe A3: o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat. Trafic înschis (FOTO/VIDEO)

24 Jun 2017 10:46
Pompierii și cadrele medicale de la Ambulanță intervin, în aceste momente pe Autostrada A3, București - Ploiești, unde la kilometrul 55, o cisternă care este încărcată cu motorină s-ar fi răsturnat. Din primele informații, nu sunt victime și nici scurgeri de combustibil.
UPDATE:
ISU Prahova a precizat că sunt scurgeri de combustibil, cisterna transportând 22 de tone de motorină și 10 tone de benzină. Nu există pericol de explozie. Poliția Prahova a luat decizia ca traficul către capitală să fie închis.
UPDATE 2:
Potrivit Poliției Prahova, s-a luat decizia ca traficul pe A3 să fie închis, fiind deviat pe la Potrigrafu și Bărcănești.

Sursa foto/video: SAJ Prahova/ ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0028
USD Dolarul SUA 4.1874 -0.0009
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0010
CHF Francul elvetian 4.5137 -0.0070
XAU Gramul de aur 251.0994 1.8438