Accidente în lanț, pe DN 1, în Cornu

29 Sep 2020 11:21
Accidente în lanț, pe DN 1, în Cornu
Mai multe accidente s-au produs, astăzi, pe DN 1, în Cornu. Din primele cercetări ale polițiștilor, un șofer de 29 de ani, care mergea pe sensul Ploiești-Brașov, în apropierea km 99+700 m, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și trafic în curbă la dreapta, pierde controlul asupra direcției de deplasare și intră în coliziune cu un parapet, după care parăsește partea carosabilă ajungând într-un șanț de colectare a apei. La scurt timp, un alt conducător care se deplasa la volanul unui autoturism, pe același sens de mers, posibil pe fondul unei frânări bruște, pierde controlul asupra direcției de deplasare, după care parăsește partea carosabilă ajungând într-un șanț de colectare a apei.
Totodată, pe același sens de mers, două autoturisme, posibil pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, intră în coliziune față-spate. Evenimentul s-a finalizat cu o constatare amiabilă de accident. Pe sensul opus de mers, respectiv Brașov- Ploiești, alți 2 conducători auto, posibil din aceeași cauză menționată anterior, întră în coliziune față-spate. Și în cazul acestui eveniment, conducătorii au întocmit constatare amiabilă de accident. Din fericire, toate evenimentele menționate anterior s-au soldat doar cu pagube materiale.
foto arhivă

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677