Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci

18 Jul 2018 02:19
Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci


Asociația Se Poate și Primăria Lipănești fac apel la cetățenii din comuna prahoheană să participle sâmbătă, 25 noiembrie, la acțiunea de împădurire a malului râului Teleajen. Totul se va întâmpla în cadrul proiectului ”New trees for new life”, un proiect de responsabilitate socială, care a fost creat cu scopul de a crește gradul de conștientizare al comunității cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.
“Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 9.30 angajații Primăriei Lipănești, consilierii locali, profesorii și elevii școlilor din Lipănești, Asociația SE POATE, voluntarii UP România și ai Asociației Medicover și locuitorii comunei vor începe acțiunea de împădurire a terenului de pe malul stâng al râului Teleajen. Sunt convins că nu veți lipsi de la această acțiune UNICĂ a comunității noastre. Înscrieți-vă pe contul meu de facebook sau la sediul Primăriei Lipănești.”, a scris primarul comunei Lipănești, Robert Nica, pe o rețea de socializare.


“Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a doua etapă a proiectului ”New Trees for New Life” al Asociației Se Poate susținut de administrația comunei Lipănești și de Up România și Asociația Medicover.
Cu ajutorul oamenilor din Lipănești și al voluntarilor vor fi plantați 15.000 de copaci în comună.Veniți alături de noi pentru a fi parte dintr-un proiect minunat care contribuie decisiv la îmbunătățirea calității vieții în zonă. Nu aveți nevoie nici de lopată! Vă dăm noi tot ce trebuie ca să aveți parte de o experiență specială, amuzantă, cu un impact pozitiv semnificativ.
Vă așteptăm ! Nu se poate să lipsiți!” transmit pe aceeași rețea de socializare și reprezentanți Asociației Se Poate.

Cei care vor să participe la acțiunea de împădurire se vor întâlni sâmbătă dimineața în fața Primăriei Lipănești. Accesul către locul de plantare se va face pe strada Mihail Kogălniceanu către râul Teleajen. Materialele necesare vor fi distribuite la locul plantării.

Foto cu carcater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Cand se vor deschide baile Valea Stelii din Baicoi?
Pai daca o dau scumpa, la hala 14 ron kg , unde o vand cu 8 ron asa as cumpara
Buna ziua un numar de teléfon sa por sa fac o comanda multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709