Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci

20 Nov 2017 22:20
Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci


Asociația Se Poate și Primăria Lipănești fac apel la cetățenii din comuna prahoheană să participle sâmbătă, 25 noiembrie, la acțiunea de împădurire a malului râului Teleajen. Totul se va întâmpla în cadrul proiectului ”New trees for new life”, un proiect de responsabilitate socială, care a fost creat cu scopul de a crește gradul de conștientizare al comunității cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.
“Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 9.30 angajații Primăriei Lipănești, consilierii locali, profesorii și elevii școlilor din Lipănești, Asociația SE POATE, voluntarii UP România și ai Asociației Medicover și locuitorii comunei vor începe acțiunea de împădurire a terenului de pe malul stâng al râului Teleajen. Sunt convins că nu veți lipsi de la această acțiune UNICĂ a comunității noastre. Înscrieți-vă pe contul meu de facebook sau la sediul Primăriei Lipănești.”, a scris primarul comunei Lipănești, Robert Nica, pe o rețea de socializare.


“Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a doua etapă a proiectului ”New Trees for New Life” al Asociației Se Poate susținut de administrația comunei Lipănești și de Up România și Asociația Medicover.
Cu ajutorul oamenilor din Lipănești și al voluntarilor vor fi plantați 15.000 de copaci în comună.Veniți alături de noi pentru a fi parte dintr-un proiect minunat care contribuie decisiv la îmbunătățirea calității vieții în zonă. Nu aveți nevoie nici de lopată! Vă dăm noi tot ce trebuie ca să aveți parte de o experiență specială, amuzantă, cu un impact pozitiv semnificativ.
Vă așteptăm ! Nu se poate să lipsiți!” transmit pe aceeași rețea de socializare și reprezentanți Asociației Se Poate.

Cei care vor să participe la acțiunea de împădurire se vor întâlni sâmbătă dimineața în fața Primăriei Lipănești. Accesul către locul de plantare se va face pe strada Mihail Kogălniceanu către râul Teleajen. Materialele necesare vor fi distribuite la locul plantării.

Foto cu carcater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767