Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci

24 Oct 2018 02:29
Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci


Asociația Se Poate și Primăria Lipănești fac apel la cetățenii din comuna prahoheană să participle sâmbătă, 25 noiembrie, la acțiunea de împădurire a malului râului Teleajen. Totul se va întâmpla în cadrul proiectului ”New trees for new life”, un proiect de responsabilitate socială, care a fost creat cu scopul de a crește gradul de conștientizare al comunității cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.
“Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 9.30 angajații Primăriei Lipănești, consilierii locali, profesorii și elevii școlilor din Lipănești, Asociația SE POATE, voluntarii UP România și ai Asociației Medicover și locuitorii comunei vor începe acțiunea de împădurire a terenului de pe malul stâng al râului Teleajen. Sunt convins că nu veți lipsi de la această acțiune UNICĂ a comunității noastre. Înscrieți-vă pe contul meu de facebook sau la sediul Primăriei Lipănești.”, a scris primarul comunei Lipănești, Robert Nica, pe o rețea de socializare.


“Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a doua etapă a proiectului ”New Trees for New Life” al Asociației Se Poate susținut de administrația comunei Lipănești și de Up România și Asociația Medicover.
Cu ajutorul oamenilor din Lipănești și al voluntarilor vor fi plantați 15.000 de copaci în comună.Veniți alături de noi pentru a fi parte dintr-un proiect minunat care contribuie decisiv la îmbunătățirea calității vieții în zonă. Nu aveți nevoie nici de lopată! Vă dăm noi tot ce trebuie ca să aveți parte de o experiență specială, amuzantă, cu un impact pozitiv semnificativ.
Vă așteptăm ! Nu se poate să lipsiți!” transmit pe aceeași rețea de socializare și reprezentanți Asociației Se Poate.

Cei care vor să participe la acțiunea de împădurire se vor întâlni sâmbătă dimineața în fața Primăriei Lipănești. Accesul către locul de plantare se va face pe strada Mihail Kogălniceanu către râul Teleajen. Materialele necesare vor fi distribuite la locul plantării.

Foto cu carcater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Condoleante mamico nu sunt cuvinte pentru alinarea acestei dureri.Din pacate sunt in toata tara astfel de evenimente si poate cineva se sesizeaza.va multumim pt impartasirea durerii si suntem alaturi de dvs.
Eu am fost socata cand am aflat ca cel mic nu a supravietuit,ma aflam in spital cu copilasul meu pe data de10 ,dupa ce marti noaptea la ora 1 a inceput sa vomite in jet si a vomitat de 7 ori pana dimineata la 6,am crezut ca a mancat ceva seara dar cand am vazut internati inca 5 copii de la el de la gradinita si de la grupa lui mi-am dat seama ca ceva se intampla(nu se stie nici azi cauza care a dus la aceste stari de voma,urmate de febra).Este regretabil si fara cuvinte ce s-a intamplat dar eu cred ca dr.Serban trebuia sa-l interneze si sa-l tina sub control nu sa-i administreze injectie si sa va lase acasa.Dumnezeu sa va dea putere!
Condoleante ! 😢
Condoleante parintilor pentru îngerasul de Alex....o mare durere... Propun ca la facultatea de medicina sa nu mai fie admis nici un CONCURENT fara sa fi absolvit cu minim nota 8 Liceul Sanitar si cu doi ani de practica într un spital....altfel vom avea mereu mai multe probleme de acest fel...
Dragii mei este o durere care nu poate fi descrisă în cuvinte!!! Dumnezeu să vă întărească sa va de-a putere să mergeți mai departe!! Și fetița mea a avut meningita la vârsta de 2 ani!! Mulțumesc Lui Dumnezeu că acum este bine și a trecut cu bine!! Eu sunt din Ploiesti și ce vreau sa va spun este că în acea perioadă a venit o mămică cu copilul din Sinaia care era diagnosticat aici la Ploiesti cu meningită la Sinaia nici nu era suspect macar de așa ceva !! Îl trata de plămâni și a adus copilul in coma In Ploiesti!! Dragii mei acești medici nu ar trebui sa existe!! Fetița mea a dormit 4 zile și 4 nopți iar acești medici de la Ploiesti de la spitalul de boli infecțioase Movila Vulpii mi-a salvat-o!! A făcut 3 puncții in șirea spinării ...era de o durere groaznica ..nu putea să își mai controleze mâini ,picioare ...stătea trează 1 secunda din 12 ore!! În acea secunda in care deschidea ochii mă punea să o întorc după o parte pe cealaltă pentru că nu putea să își mai controleze nimic!! Capul nu mai funcționa și nu mai putea sa controleze corpul!!! Acum este gimnasta de performanță are 10 ani și datorită medicilor de la Ploiesti fata mea este în viața!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.6670 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0662 0.0105
GBP Lira sterlina 5.2812 -0.0043
CHF Francul elvetian 4.0897 0.0238
XAU Gramul de aur 161.4068 1.9704