Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci

20 Nov 2017 22:20
Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci


Asociația Se Poate și Primăria Lipănești fac apel la cetățenii din comuna prahoheană să participle sâmbătă, 25 noiembrie, la acțiunea de împădurire a malului râului Teleajen. Totul se va întâmpla în cadrul proiectului ”New trees for new life”, un proiect de responsabilitate socială, care a fost creat cu scopul de a crește gradul de conștientizare al comunității cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.
“Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 9.30 angajații Primăriei Lipănești, consilierii locali, profesorii și elevii școlilor din Lipănești, Asociația SE POATE, voluntarii UP România și ai Asociației Medicover și locuitorii comunei vor începe acțiunea de împădurire a terenului de pe malul stâng al râului Teleajen. Sunt convins că nu veți lipsi de la această acțiune UNICĂ a comunității noastre. Înscrieți-vă pe contul meu de facebook sau la sediul Primăriei Lipănești.”, a scris primarul comunei Lipănești, Robert Nica, pe o rețea de socializare.


“Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a doua etapă a proiectului ”New Trees for New Life” al Asociației Se Poate susținut de administrația comunei Lipănești și de Up România și Asociația Medicover.
Cu ajutorul oamenilor din Lipănești și al voluntarilor vor fi plantați 15.000 de copaci în comună.Veniți alături de noi pentru a fi parte dintr-un proiect minunat care contribuie decisiv la îmbunătățirea calității vieții în zonă. Nu aveți nevoie nici de lopată! Vă dăm noi tot ce trebuie ca să aveți parte de o experiență specială, amuzantă, cu un impact pozitiv semnificativ.
Vă așteptăm ! Nu se poate să lipsiți!” transmit pe aceeași rețea de socializare și reprezentanți Asociației Se Poate.

Cei care vor să participe la acțiunea de împădurire se vor întâlni sâmbătă dimineața în fața Primăriei Lipănești. Accesul către locul de plantare se va face pe strada Mihail Kogălniceanu către râul Teleajen. Materialele necesare vor fi distribuite la locul plantării.

Foto cu carcater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218