Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci

15 Dec 2017 18:02
Acțiune de amploare, sâmbătă, la Lipănești. Localnicii și voluntarii sunt invitați să planteze 15.000 de copaci


Asociația Se Poate și Primăria Lipănești fac apel la cetățenii din comuna prahoheană să participle sâmbătă, 25 noiembrie, la acțiunea de împădurire a malului râului Teleajen. Totul se va întâmpla în cadrul proiectului ”New trees for new life”, un proiect de responsabilitate socială, care a fost creat cu scopul de a crește gradul de conștientizare al comunității cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.
“Sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 9.30 angajații Primăriei Lipănești, consilierii locali, profesorii și elevii școlilor din Lipănești, Asociația SE POATE, voluntarii UP România și ai Asociației Medicover și locuitorii comunei vor începe acțiunea de împădurire a terenului de pe malul stâng al râului Teleajen. Sunt convins că nu veți lipsi de la această acțiune UNICĂ a comunității noastre. Înscrieți-vă pe contul meu de facebook sau la sediul Primăriei Lipănești.”, a scris primarul comunei Lipănești, Robert Nica, pe o rețea de socializare.


“Ne apropiem cu pași repezi de cea de-a doua etapă a proiectului ”New Trees for New Life” al Asociației Se Poate susținut de administrația comunei Lipănești și de Up România și Asociația Medicover.
Cu ajutorul oamenilor din Lipănești și al voluntarilor vor fi plantați 15.000 de copaci în comună.Veniți alături de noi pentru a fi parte dintr-un proiect minunat care contribuie decisiv la îmbunătățirea calității vieții în zonă. Nu aveți nevoie nici de lopată! Vă dăm noi tot ce trebuie ca să aveți parte de o experiență specială, amuzantă, cu un impact pozitiv semnificativ.
Vă așteptăm ! Nu se poate să lipsiți!” transmit pe aceeași rețea de socializare și reprezentanți Asociației Se Poate.

Cei care vor să participe la acțiunea de împădurire se vor întâlni sâmbătă dimineața în fața Primăriei Lipănești. Accesul către locul de plantare se va face pe strada Mihail Kogălniceanu către râul Teleajen. Materialele necesare vor fi distribuite la locul plantării.

Foto cu carcater ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
TAIATE DEGETELE HOTILOR !
DUMNEZEU ,SA IL ODIHNEASCA !
particip
Salariile si drepturile banesti de la TCE ,au fost primite ,nu de asta au facut asa zisa greva spontana care a fost coapta de mult ci datoriile TCE , iar populatia din MITICA APOSTOL a fost nevoita sa mearga la servici pe jos intarziind la serviciu cu toate ca majoritatea au abonamente cel mai scump ,iar copii au lipsit de la scoala ptr ca le a fost frica la parinti ca sa duca copii pe jos neavand nicio trecere ptr pietoni ca sa tranverseze CENTURA DE VEST in siguranta ca sa nu fie omorati de autoturisme si tiruri
DEMITEREA LUI YOHANIS !
Curs valutar
EUR Euro 4.6346 0.0014
USD Dolarul SUA 3.9285 0.0100
GBP Lira sterlina 5.2711 0.0040
CHF Francul elvetian 3.9729 0.0087
XAU Gramul de aur 158.8245 0.5663