Adrian Voican, preşedinte APDT Prahova: #SOS! Salvați turismul Românesc!

02 May 2020 11:20
Adrian Voican, preşedinte APDT Prahova: #SOS! Salvați turismul Românesc!
Adrian Voican, preşedinte Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, a lansat un apel pe Facebook prin care cere salvarea turismului românesc, lovit din plin din cauza pandemiei.
*12 milioane turiști. 600.000 lucrători in agenții de turism, unități de cazare, transport de persoane, ghizi de turism, comercianți, alimentație publica, stațiuni turistice, formatori, asociații si patronate! Azi e 1 mai si 1 milion de lucrători aflați in șomaj tehnic ar vrea, trebuie sa știe ce se va întâmpla cu ei peste 2 săptămîni, când starea de urgenta se va încheia ( sau nu, guvernul se mai gândește). Vor reveni la munca, sau vor rămâne acasă, definitiv, fără venituri?!
Întrebarea e dura, gravă, serioasă, marcanta, si guvernul trebuie sa aibă răspunsuri mai bune decât: ne gândim, studiem, analizam. Oameni care acum 2 luni erau plini de viața, energie si optimism, aveau proiecte personale si de munca in dezvoltare, azi sunt in pragul colapsului emoțional si economic*, a transmis Adrian Voican.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000