Adrian Voican, preşedinte APDT Prahova: #SOS! Salvați turismul Românesc!

02 May 2020 11:20
Adrian Voican, preşedinte APDT Prahova: #SOS! Salvați turismul Românesc!
Adrian Voican, preşedinte Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova, a lansat un apel pe Facebook prin care cere salvarea turismului românesc, lovit din plin din cauza pandemiei.
*12 milioane turiști. 600.000 lucrători in agenții de turism, unități de cazare, transport de persoane, ghizi de turism, comercianți, alimentație publica, stațiuni turistice, formatori, asociații si patronate! Azi e 1 mai si 1 milion de lucrători aflați in șomaj tehnic ar vrea, trebuie sa știe ce se va întâmpla cu ei peste 2 săptămîni, când starea de urgenta se va încheia ( sau nu, guvernul se mai gândește). Vor reveni la munca, sau vor rămâne acasă, definitiv, fără venituri?!
Întrebarea e dura, gravă, serioasă, marcanta, si guvernul trebuie sa aibă răspunsuri mai bune decât: ne gândim, studiem, analizam. Oameni care acum 2 luni erau plini de viața, energie si optimism, aveau proiecte personale si de munca in dezvoltare, azi sunt in pragul colapsului emoțional si economic*, a transmis Adrian Voican.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342