ALERTĂ: Avalanșă în masivul Bucegi, două persoane fiind surprinse

23 Jan 2021 16:24
ALERTĂ: Avalanșă în masivul Bucegi, două persoane fiind surprinse
UPDATE: Echipa de prim răspuns a salvamontiștilor a recuperat cele doua persoane surprinse de avalanșă, una dintre ele nu are probleme medicale, cealaltă prezintă suspiciune de traumatism de coloana coloana si/sau bazin.
Salvatorii s-au deplasat cu cele doua persoane la cabana Malaiesti și de aici vor cobora la baza muntelui.
Salvamont România anunță că o avalanșă a avut loc în masivul Bucegi sub vârful Țigănești.
”Avalanșa a prins doua persoane dintre care una cel puțin una a reușit sa se salveze iar cea de-a doua se pare ca este surprinsa sub zăpadă. Informațiile sunt incerte, dar exista varianta ca ambele persoane sa fie în viata dar sa nu se poată vedea sau contacta”, au transmis salvamontiștii.
O echipa de salvamontisti din Râșnov, județul Brașov, se îndreaptă către locul evenimentului. A fost alertat elicopterul, dar, din păcate, în zona nu sunt condiții de zbor.
foto Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Liceele militare sunt singurele care formeaza mari oameni si caractere. Armata Romaniei are viitorul asigurat. Sunt mandru de voi.
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Curs valutar
EUR Euro 4.8831 0.0047
USD Dolarul SUA 4.0924 0.0421
GBP Lira sterlina 5.6478 0.0041
CHF Francul elvetian 4.4065 0.0185
XAU Gramul de aur 223.0612 -0.1437