Apa plata imbuteliata pentru scolarii si prescolarii din zona afectata de avarie

11 Feb 2019 08:57
Compania de apa a dus, in aceasta dimineata, apa plata imbuteliata la unitatile scolare aflate in zona afectata de avaria produsa la conducta de apa. Masura a fost ceruta de autoritati, fiind vorba despre aproximativ 4000 de scolari si prescolari.
In plus, unde sunt crese si gradinite cu program prelungit vor fi trimise cisterne cu apa.
Va reamintim, zonele afectate de avaria la conducata de apă potabilă: Cartier Nord, Cartier Republicii, străzile Gheorghe Doja și Splaiului, zona dintre străzile Zidari și Deltei, au fost racordate la o altă sursă de apă potabilă, încă de sambata.
Potrivit primarului Adrian Dobre, rezultatele analizelor apei prelevate de ieri vor fi anunțate marți, 12 februarie. Până atunci, din cauza impurităților rămase în rețeaua din zonele contaminate, Direcția de Sănătate Publică recomandă respectarea interdicției de consum.
Totodată, Apa Nova va pune la dispoziție, în continuare, cisterne cu apă potabilă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 -0.0031
USD Dolarul SUA 4.2601 -0.0081
GBP Lira sterlina 5.1683 0.0029
CHF Francul elvetian 4.3460 -0.0133
XAU Gramul de aur 205.3780 -0.9240