Apa plata imbuteliata pentru scolarii si prescolarii din zona afectata de avarie

11 Feb 2019 08:57
Compania de apa a dus, in aceasta dimineata, apa plata imbuteliata la unitatile scolare aflate in zona afectata de avaria produsa la conducta de apa. Masura a fost ceruta de autoritati, fiind vorba despre aproximativ 4000 de scolari si prescolari.
In plus, unde sunt crese si gradinite cu program prelungit vor fi trimise cisterne cu apa.
Va reamintim, zonele afectate de avaria la conducata de apă potabilă: Cartier Nord, Cartier Republicii, străzile Gheorghe Doja și Splaiului, zona dintre străzile Zidari și Deltei, au fost racordate la o altă sursă de apă potabilă, încă de sambata.
Potrivit primarului Adrian Dobre, rezultatele analizelor apei prelevate de ieri vor fi anunțate marți, 12 februarie. Până atunci, din cauza impurităților rămase în rețeaua din zonele contaminate, Direcția de Sănătate Publică recomandă respectarea interdicției de consum.
Totodată, Apa Nova va pune la dispoziție, în continuare, cisterne cu apă potabilă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677