Apa plata imbuteliata pentru scolarii si prescolarii din zona afectata de avarie

17 Feb 2019 06:02
Compania de apa a dus, in aceasta dimineata, apa plata imbuteliata la unitatile scolare aflate in zona afectata de avaria produsa la conducta de apa. Masura a fost ceruta de autoritati, fiind vorba despre aproximativ 4000 de scolari si prescolari.
In plus, unde sunt crese si gradinite cu program prelungit vor fi trimise cisterne cu apa.
Va reamintim, zonele afectate de avaria la conducata de apă potabilă: Cartier Nord, Cartier Republicii, străzile Gheorghe Doja și Splaiului, zona dintre străzile Zidari și Deltei, au fost racordate la o altă sursă de apă potabilă, încă de sambata.
Potrivit primarului Adrian Dobre, rezultatele analizelor apei prelevate de ieri vor fi anunțate marți, 12 februarie. Până atunci, din cauza impurităților rămase în rețeaua din zonele contaminate, Direcția de Sănătate Publică recomandă respectarea interdicției de consum.
Totodată, Apa Nova va pune la dispoziție, în continuare, cisterne cu apă potabilă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566