Atleţii Rareş Toader şi Petre Rezmiveş sunt campioni naţionali de seniori!

06 Sep 2020 14:06
Atleţii Rareş Toader şi Petre Rezmiveş sunt campioni naţionali de seniori!
Vineri şi sâmbătă, „Cluj Arena” a fost gazda Campionatelor Naţionale de atletism în aer liber pentru seniori şi tineret (U23), prilej pentru sportivii de la CSM Ploieşti să intre în posesia de două titluri de campioni la seniori şi a unuia de vicecampion la „tineret”.

Favorit în proba de „aruncarea greutăţii”, Rareş Toader şi-a respectat statutul şi s-a impus fără să forţeze cu o performanţă de 18.76 metri, cu 39 de centimetri mai bună decât a următorului clasat, Marius Musteaţă, de la CSU Suceava.

Campion naţional de seniori a devenit şi Petre Rezmiveş, în proba lui favorită, „100 metri plat”, sportivul pregătit de Augustin Iancu şi Robert Munteanu reuşind să se impună în finală cu 10.71 secunde, în faţa lui Valentin Tănase (10.74 secunde) şi Gabriel Tone (10.77 secunde), ambii de la CSM Oneşti.

Cea de-a treia medalie i-a revenit, sâmbătă, lui Mihai Vasiliu, care a devenit vicecampion naţional de tineret în proba de 400 metri garduri, cu o performanţă de 55.33 secunde. În ierarhia seniorilor, rezultatul obţinut l-a situat doar al patrulea, el ratând bronzul pentru doar 9 sutimi de secundă.

În primii 8 au mai fost Pricopie Cristina (7) şi Joinel Jasmine (8) la „100 metri plat”, Constantin Andonii (7, seniori) şi Alexandru Geamănu (8, tineret) la „400 metri”.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063