Atletul Rareş Toader, campion naţional la aruncarea greutăţii, cu „personal best”

02 Mar 2020 09:20
Atletul Rareş Toader, campion naţional la aruncarea greutăţii, cu „personal best”
Atleţii de la CSM Ploieşti au participat, in week end, la Campionatele Naţionale de sală pentru seniori şi tineret, reuşind să obţină un titlu naţional, prin Rareş Toader, şi două titluri de vicecampioni de tineret, prin ştafeta de 4×2 ture şi prin sportivul Alexandru Geamănu, în proba de 400 metri plat.

Competiţia găzduită de Sala de atletism „Ioan Soter”, din Cadrul Centrului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”, din Capitală, a fost una perfectă pentru Rareş Toader, cel care a devenit campion naţional de seniori la aruncarea greutăţii cu o performanţă deosebită, de 20.79 metri. Sportivul pregătit de Augustin Iancu a stabilit, astfel, un nou record personal, îmbunătăţindu-şi precedentul „personal best” cu 19 centimetri.

Titlurile de vicecampioni naţionali de tineret au fost obţinute de Alexandru Geamănu, în proba de 400 metri plat, cu un „personal best” de 50.14 secunde, şi de ştafeta de 4×2 ture, cea care, în formula Alexandru Geamănu, Ovidiu Andrei Burcea, Florin Nica, David Iustin Năstase, a realizat timpul de 3:05.93 minute. Totodată, cei patru băieţi au ocupat poziţia a 4-a în ierarhia seniorilor.

Clasări bune au mai avut Alex Terpezan (locul 4 la 60 metri plat, seniori), Constantin Andonii (locul 5 la 400 metri plat, seniori), Costin Homiuc (locul 7 la 60 metri plat, seniori), Alexandru Geamănu (locul 7 la 400 metri plat, seniori) şi David Năstase (locul 4 la 400 metri plat, tineret).

Atleţii de la CSM Ploieşti sunt pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu.

Ediţia din acest an a campionatelor naţionale a ajuns la numărul 50 la nivel de seniori şi 37 la categoria „tineret”.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342