Atletul Rareș Toader, campion național la aruncarea greutății, cu "personal best"

02 Mar 2020 09:20
Atletul Rareș Toader, campion național la aruncarea greutății, cu "personal best"
Atleții de la CSM Ploiești au participat, in week end, la Campionatele Naționale de sală pentru seniori și tineret, reușind să obțină un titlu național, prin Rareș Toader, și două titluri de vicecampioni de tineret, prin ștafeta de 4×2 ture și prin sportivul Alexandru Geamănu, în proba de 400 metri plat.

Competiția găzduită de Sala de atletism "Ioan Soter", din Cadrul Centrului Sportiv Național "Lia Manoliu", din Capitală, a fost una perfectă pentru Rareș Toader, cel care a devenit campion național de seniori la aruncarea greutății cu o performanță deosebită, de 20.79 metri. Sportivul pregătit de Augustin Iancu a stabilit, astfel, un nou record personal, îmbunătățindu-și precedentul "personal best" cu 19 centimetri.

Titlurile de vicecampioni naționali de tineret au fost obținute de Alexandru Geamănu, în proba de 400 metri plat, cu un "personal best" de 50.14 secunde, și de ștafeta de 4×2 ture, cea care, în formula Alexandru Geamănu, Ovidiu Andrei Burcea, Florin Nica, David Iustin Năstase, a realizat timpul de 3:05.93 minute. Totodată, cei patru băieți au ocupat poziția a 4-a în ierarhia seniorilor.

Clasări bune au mai avut Alex Terpezan (locul 4 la 60 metri plat, seniori), Constantin Andonii (locul 5 la 400 metri plat, seniori), Costin Homiuc (locul 7 la 60 metri plat, seniori), Alexandru Geamănu (locul 7 la 400 metri plat, seniori) și David Năstase (locul 4 la 400 metri plat, tineret).

Atleții de la CSM Ploiești sunt pregătiți de Augustin Iancu și Robert Munteanu.

Ediția din acest an a campionatelor naționale a ajuns la numărul 50 la nivel de seniori și 37 la categoria "tineret".
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677