UPDATE Au fost depistate persoanele care au vandalizat Cimitirul Evreiesc din Ploiești

07 Jun 2021 15:57
UPDATE Au fost depistate persoanele care au vandalizat Cimitirul Evreiesc din Ploiești
UPDATE În urma administrării probatoriului, fața de trei tineri a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine aceștia vor fi prezentați unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
Poliția Prahova a anunțat, luni după amiază, că în vandalizărilor care au avut loc în Cimitirul Evreiesc din Ploiești, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate de polițiști, cele cinci persoane bănuite de săvârșirea faptei au fost identificate și depistate. Este vorba despre tineri cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani. Din cercetări, a rezultat faptul că acțiunea persoanelor bănuite nu are legătură cu acțiuni antisemite.
Vă reamintim, 16 monumente funerare din Cimitirul Evreiesc au fost distruse de pe soclul lor, iar trei dintre acestea au fost sparte.
foto: Facebook /Silviu Vexler

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677